ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Grid View:

Evia Parrots Ζεόλιθος 2,5-5mm 3kg

2,80€

 Zεόλιθος -  Φυσικό ορυκτο καταλληλο ως υποστρωμα υγιεινης των κλουβιων.   3kg..

Sanibird - Υπόστρωμα Κλουβιού 20lt

11,00€

Sanibird - Υπόστρωμα Κλουβιού 20ltSanibird Άμμος Υγιεινής:Υπόστρωμα για όλα τα είδη πουλιών με άρωμα από δενδρολίβανο σε συσκευασία 20 λίτρων.Διεγείρει την αναπνευστική λειτουργία των πτηνών.Υψηλή απορροφητικότητα υγρασίας και κακοσμίας.Προλαμβάνει την κοκκιδίωση, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον για το πουλί.Γεμίστε τον δίσκο της βάσης του κλο..

Απολυμαντικό περιστερώνων AMBIOSEPTYL 200ml

11,50€

Απολυμαντικό περιστερώνων AMBIOSEPTYL 200ml Απολυμαίνει και αφαιρεί τις όσμες από την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον του κλουβιού (τοίχους, ταβάνια, δάπεδα, ποτίστρες, ταίστρες, φωλιές) με την παρουσία των περιστεριών. Απολυμαίνει δια της εισπνοής-εκπνοής το αναπνευστικό σύστημα των περιστεριών. Καταπολεμά ριζικά τους ιούς της γρίπης (μ..

Εντομοκτόνο ARDAP 750ml

18,00€

Αποτελεσματικό εντομοκτόνο ακόμη και 6 εβδομάδες μετά τη χρήση!Χρήση σε περιβάλλον ζώων (κλουβιά, σπιτάκια κλπ.), οικιακών, γεωργικών, βοηθητικών χώρων κλπ.Εξαλείφει  όλων των ειδών μύγες, όλα τα είδη των σκαθαριών, τα ακάρεα, τις κατσαρίδες, τους σκόρους, τις αράχνες, τους ψύλλους, τα μυρμήγκια, τις σφήκες κλπ.Άμεση και μακροπρόθεσμη επίδραση..

ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΚΟΚΚΟΜΕΤΡΙΑΣ 0,8 - 2,5mm ( 25 ΚΙΛΑ )

13,00€

Κοκκομετρία: 0,8 - 2,5mm-Ευεργετικές ιδιότητες.1)Δεσμεύει την αμμωνία και το υδρόθειο που παράγεται με το χώνεμα της τροφής, αποφορτίζοντας το περιβάλλον τους από οσμές.2)Βοηθά στην καλύτερη λειτουργία των μικροοργανισμών του στομάχου ,βελτιώνοντας την πέψη.3)Δεσμεύει τις μυκοτοξίνες και τις απομακρύνει από τον οργανισμό.4)Δεσμεύει τις αλλεργιογόνε..

ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΚΟΚΚΟΜΕΤΡΙΑΣ 2,5-5,0mm ( 25 ΚΙΛΑ )

13,00€

Κοκκομετρία:2,5mm 5mm-Ευεργετικές ιδιότητες.1)Δεσμεύει την αμμωνία και το υδρόθειο που παράγεται με το χώνεμα της τροφής, αποφορτίζοντας το περιβάλλον τους από οσμές.2)Βοηθά στην καλύτερη λειτουργία των μικροοργανισμών του στομάχου ,βελτιώνοντας την πέψη.3)Δεσμεύει τις μυκοτοξίνες και τις απομακρύνει από τον οργανισμό.4)Δεσμεύει τις αλλεργιογόνες ο..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)