ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ

Grid View:

PIGEON WATERER PLASTIC 1L

4,00€

 PIGEON WATERER PLASTIC 1LΟ τέλειος τρόπος για να εξασφαλιστεί μια σταθερή παροχή φρέσκου πόσιμου νερού.  Το σχήμα της ποτίστρας επιτρέπει σε πολλά πτηνά να πίνουν αμέσως χωρίς να μπορούν να χύσουν το νερό, μειώνοντας τη σπατάλη και διασφαλίζοντας ότι η παροχή νερού παραμένει.  Με επίπεδη βάση για να μη μπορεί να ανατραπεί.&n..

PIGEON WATERER PLASTIC 2L

5,50€

PIGEON WATERER PLASTIC 2L πότιστρα περιστέριων από συμπαγές πλαστικό κρατά περίπου 2,0 λίτρα και μπορεί να χωριστεί σε 2 μέρη. Μέτρο: Διάμετρος 18,5 cm, ύψος 27,0 cm. πλαστική ύλη     περίπου. 1 λίτρο χωρητικότητας     αποσυναρμολογήστε σε 2 μέρη     διαστάσεις: διάμετρος 18,5 cm, ύψο..

natural-granen ποτίστρα πλαστική με κρίκο 3.5lt

11,00€

natural-granen ποτίστρα πλαστική με κρίκο 3.5lt natural-granen ποτίστρα πλαστική με κρίκο  Πλαστική ποτίστρα με δακτύλιο μεταφοράς Εξαιρετικά ανθεκτική, υψηλής ποιότητας πλαστικό, δακτύλιο μεταφοράς, κλείσιμο μπαγιονέτ.  Μπορεί να κρατηθεί στο ένα χέρι κατά την πλήρωση Χωρητικότητα 3.5lt..

natural-granen ποτίστρα πλαστική με κρίκο 5lt

13,00€

natural-granen ποτίστρα πλαστική με κρίκο 5lt natural-granen ποτίστρα πλαστική με κρίκο  Πλαστική ποτίστρα με δακτύλιο μεταφοράς Εξαιρετικά ανθεκτική, υψηλής ποιότητας πλαστικό, δακτύλιο μεταφοράς, κλείσιμο μπαγιονέτ.  Μπορεί να κρατηθεί στο ένα χέρι κατά την πλήρωση Χωρητικότητα 5lt..

ΔΟΧΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ GRIT 1,5KGR

4,50€

 ΘΗΚΗ ΓΙΑ GRIT ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ..

Ποτίστρα Για Κοτόπουλα, Αυτόματη, Κούπα, 12 εκ. Πλαστική

8,00€

Ποτίστρα Για Κοτόπουλα, Αυτόματη, Κούπα, 12 εκ. Πλαστική..

ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ NIAGARA

4,50€

ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ NIAGARAΠεριγραφή:Από πλαστικό υλικό με στρογγυλεμένες άκρεςΠρακτικό, ανθεκτικό, με ειδικό σχεδιασμό για αποφυγή τυχαίας μετατόπισης του μπουκαλιού..

Ποτίστρα κουνελιού

2,50€

Ποτίστρα Bάση Για Πλαστικό Μπουκάλι 1,5lt. Oκονομικος τρόπος παροχής νερού για αρκετές ημέρες...

ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΑΚΕΛΙΤΗΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ

3,50€

ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΑΚΕΛΙΤΗΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ..

Ποτίστρα περιστεριών & πτηνών, 5Lt

9,00€

Ποτίστρα περιστεριών & πτηνών, 5Lt Aπό πλαστικό υλικόΟ ειδικός σχεδιασμός αποτρέπει τα πουλιά από το να κάθονται μέσα στην ποτίστραΜπορεί να κρεμαστεί μέσω του γάντζου που έχει στο πάνω μέρος..

Ποτίστρα περιστεριών και άλλων πτηνών , 5 Lit

11,00€

Ποτίστρα περιστεριών και άλλων πτηνών , 5 Lit  (ιταλικη καλη ποιοτητα)Μπορεί να κρεμαστεί ή να τοποθετηθεί στο δάπεδο. Χωρητικότητα 5 λίτρα...

Ποτίστρα περιστεριών και πτηνών 7 LT

13,00€

Κατάλληλη για περιστέρια , αλλά και άλλα είδη πτηνώνAπό πλαστικό υλικόΟ ειδικός σχεδιασμός αποτρέπει τα πουλιά από το να κάθονται μέσα στην ποτίστραΜπορεί να κρεμαστεί μέσω του γάντζου που έχει στο πάνω μέροςΚατάλληλη για περιστέρια , αλλά και άλλα είδη πτηνών..

Ποτίστρα πουλιών δαπέδου 1,5lt

1,50€

Ποτίστρα πουλιών δαπέδου 1,5lt..

ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΦΛΟΤΕΡ Φ30X20CM

18,00€

Ποτίστρα Στρογγυλή Ταψί Με ΦλοτέρΔιαστάσεις: Φ30χ20cm..

ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΚΑΦΑΚΙ

6,50€

Ειδικό σκληρό κραμα πλαστικού (βακελίτης),Αυτοματισμό τροφοδοσίας της ποτίστρας κουνελιών με νερό,Μικρό σκαφάκι 6 εκ.,..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 16 (2 Σελ.)