ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ

Grid View:

ΤΑΙΣΤΡΑ 18 KG

20,00€

Ταίστρα χωρητικότητας 18 κιλάΚωνική πλαστική ταΐστρα για κοτόπουλα. Ο κεντρικός στύλος είναι διάτρητος σε όλο το μήκος του, με αποτέλεσμα να μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα της τροφής που θα πέφτει στην βάση της ταΐστρας...

ΤΑΙΣΤΡΑ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ 4 ΘΕΣΕΩΝ

7,50€

Ταίστρα κουνελιών 4 θεσεων εσωτερική/εξωτερική Διαστάσεις : 39*27*13..

backs parasiten-100ml

8,50€

BACKS Parasiten spruhnkonzentrat 100ml. Συμπυκνωμένο spray για παράσιτα για την καταπολέμηση ακάρεων(ψείρες) και άλλων 6 παρασίτων σε περιστερώνες και χώρους πουλερικών. Δρα αξιόπιστα γρήγορα και με διάρκεια (παραμένουσα δράση). Με ορθή χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε γεμάτους χώρους Οδηγίες χρήσης και δοσολογία:ψεκάστε το χώρο και ..

Baycox 2.5% για τη θεραπεία της κοκκιδίωσης

8,50€

Η κοκκιδίωση είναι μια σοβαρή ασθένεια των πτηνών. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πρόληψης της ασθένειας, όπως ο εμβολιασμός, η σωστή διαχείριση του σμήνους και διάφορες στρατηγικές χορήγησης αγωγών με αντικοκκιδιακά φάρμακα.Ωστόσο, οι εστίες της μετάδοσης της κοκκιδίωσης εξακολουθούν να υπάρχουν, με αποτέλεσμα την ανάγκη για ένα αποτελεσματικό..

2-3 Days

Baytril 0,5% 100ml

8,50€

To Baytril 0,5% (Μπαϊτριλ) είναι αντιβακτηριακό ευρέος φάσματος για τη θεραπεία λοιμωδών νόσων, για χορήγηση με το πόσιμο νερό στα πτηνά. Περιέχει εντροφλοξασίνη. Ακολουθούν οι οδηγίες χρήσης του φαρμάκου.Οδηγίες χρήσης του Baytril στα πτηνάΤο Baytril 0,5% πόσιμο διάλυμα περιέχει την εντροφλοξασίνη, που είναι ευρέως φάσματος αντιμικροβιακ..

Coccimir 50gr Zoopan

9,00€

Zoopan Coccimir 50 gr, θεραπεία και πρόληψη της κοκκιδίωσης. Περιστέρια και πουλιάΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:- Θεραπεία και πρόληψη της κοκκιδίωσης- Άλλες εντερικές λοιμώξειςΣΥΝΘΕΣΗ:- Νάτριο σουλφακινοξαλίνης- Πυριμεθαμίνη- Βιταμίνη Κ3ΟΔΗΓΙΕΣ:- Διαχειριστείτε μια θεραπεία 3 ημερών, αφήστε 3 ημέρες μακριά και επαναλάβετε 3 ημέρεςΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:- Περιστέρια: 2,5 γραμμάρια..

COMBIVIT MA ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ 100gr

5,00€

BREMER FARM COMBIVIT MA ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ 100grBREMER FARM COMBIVIT MAΥδατοδιαλυτό διαιτητικό συμπλήρωμα για πουλερικά, βοοειδή, χοίρους, αιγοπρόβατα και κουνέλια.Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:Πουλερικά: 100gr σε 100 λίτρα νερό ή 100gr σε 100 κιλά φύραμα.Μεγάλα ζώα( βοοειδή, χοίρ..

Denagard 45% 55,6gr

22,00€

Όρνιθες Πρόληψη της χρόνιας αναπνευστικής νόσου (CRD) και της νόσου των αεροφόρων σάκων που προκαλείται από M.gallisepticum και M.synoviae. Θεραπεία της χρόνιας αναπνευστικής νόσου (CRD) και της νόσου των αεροφόρων σάκων που προκαλείται από M.gallisepticum και M.synoviae. Ινδόρνιθες Για την πρόληψη της μολυσματικής μετωπιαίας κολπίτιδας κ..

DIO FARM - Φυσικό Φυτοβιοτικό απο Εκχυλίσματα Βοτάνων-Συμπλήρωμα Διατροφής 50ml

10,00€

Το DIOFARM είναι ένα φυσικό φυτοβιοτικό από εκχυλίσματα βοτάνων που αντικαθιστά τα αντιβιοτικά στην διατροφή των ζώων χωρίς παρενέργειες, σταθεροποιεί την χλωρίδα του εντέρου, βελτιώνει την γεύση και την πέψη των τροφών, ελαττώνει την νοσηρότητα, αυξάνει την άμυνα και την γονιμότητα των ζώων. Το DIOFARM έχει αντιμικροβιακή αντιική, αντιμυκητισιακή,..

Esb3 30%

8,50€

Το Esb3 είναι αντιβιοτικό ευρέως φάσματος που προορίζεται για τη θεραπεία της κοκκιδίωσης και ορισμένων βακτηριακών ασθενειών σε πουλερικά. Οδηγίες χρήσης του ESB3 30% Το ESB3 σε σκόνη περιέχει 30g Σουλφακλοζίνη (= Σουλφαχλωροπυριδαζίνη) μονοϋδρικού νατρίου ανά 100g. Η σκόνη διαλύεται εύκολα στο νερό. Είναι ένα αντιβιοτικό..

Evia Parrots Ζεόλιθος 2,5-5mm 3kg

2,80€

 Zεόλιθος -  Φυσικό ορυκτο καταλληλο ως υποστρωμα υγιεινης των κλουβιων.   3kg..

EVIA Χόρτο διατροφής για κουνέλια και οικόσιτα τρωκτικά με αποξηραμένο καρότο 500gr

2,50€

Χόρτο διατροφής για κουνέλια και οικόσιτα τρωκτικά με αποξηραμένο καρότο...

EVIA Χόρτο διατροφής για κουνέλια και οικόσιτα τρωκτικά με τριαντάφυλλο 500gr

3,50€

Χόρτο διατροφής για κουνέλια και οικόσιτα τρωκτικά με τριαντάφυλλο...

EVIA Χόρτο διατροφής με χαμομήλι 500gr

2,00€

Χόρτο διατροφής για κουνέλια και οικόσιτα τρωκτικά με χαμομήλι...

Eκκολαπτική μηχανή, αυτόματη, 56 αυγών

150,00€

Eκκολαπτική μηχανή, αυτόματη, 56 αυγώνΗ εκκολαπτική μηχανή 56Α ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της ερασιτεχνικής εκκόλαψης. Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί και παραχθεί με σκοπό την εξαιρετική του απόδοση.Περιλ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 98 (7 Σελ.)