ΦΑΡΜΑΚΑ

Grid View:

Baycox 2.5% για τη θεραπεία της κοκκιδίωσης

8,50€

Η κοκκιδίωση είναι μια σοβαρή ασθένεια των πτηνών. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πρόληψης της ασθένειας, όπως ο εμβολιασμός, η σωστή διαχείριση του σμήνους και διάφορες στρατηγικές χορήγησης αγωγών με αντικοκκιδιακά φάρμακα.Ωστόσο, οι εστίες της μετάδοσης της κοκκιδίωσης εξακολουθούν να υπάρχουν, με αποτέλεσμα την ανάγκη για ένα αποτελεσματικό..

2-3 Days

Baytril 0,5% 100ml

8,50€

To Baytril 0,5% (Μπαϊτριλ) είναι αντιβακτηριακό ευρέος φάσματος για τη θεραπεία λοιμωδών νόσων, για χορήγηση με το πόσιμο νερό στα πτηνά. Περιέχει εντροφλοξασίνη. Ακολουθούν οι οδηγίες χρήσης του φαρμάκου.Οδηγίες χρήσης του Baytril στα πτηνάΤο Baytril 0,5% πόσιμο διάλυμα περιέχει την εντροφλοξασίνη, που είναι ευρέως φάσματος αντιμικροβιακ..

Coccimir 50gr Zoopan

9,00€

Zoopan Coccimir 50 gr, θεραπεία και πρόληψη της κοκκιδίωσης. Περιστέρια και πουλιάΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:- Θεραπεία και πρόληψη της κοκκιδίωσης- Άλλες εντερικές λοιμώξειςΣΥΝΘΕΣΗ:- Νάτριο σουλφακινοξαλίνης- Πυριμεθαμίνη- Βιταμίνη Κ3ΟΔΗΓΙΕΣ:- Διαχειριστείτε μια θεραπεία 3 ημερών, αφήστε 3 ημέρες μακριά και επαναλάβετε 3 ημέρεςΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:- Περιστέρια: 2,5 γραμμάρια..

COMBIVIT MA ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ 100gr

5,00€

BREMER FARM COMBIVIT MA ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ 100grBREMER FARM COMBIVIT MAΥδατοδιαλυτό διαιτητικό συμπλήρωμα για πουλερικά, βοοειδή, χοίρους, αιγοπρόβατα και κουνέλια.Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:Πουλερικά: 100gr σε 100 λίτρα νερό ή 100gr σε 100 κιλά φύραμα.Μεγάλα ζώα( βοοειδή, χοίρ..

Denagard 45% 55,6gr

22,00€

Όρνιθες Πρόληψη της χρόνιας αναπνευστικής νόσου (CRD) και της νόσου των αεροφόρων σάκων που προκαλείται από M.gallisepticum και M.synoviae. Θεραπεία της χρόνιας αναπνευστικής νόσου (CRD) και της νόσου των αεροφόρων σάκων που προκαλείται από M.gallisepticum και M.synoviae. Ινδόρνιθες Για την πρόληψη της μολυσματικής μετωπιαίας κολπίτιδας κ..

DIO FARM - Φυσικό Φυτοβιοτικό απο Εκχυλίσματα Βοτάνων-Συμπλήρωμα Διατροφής 50ml

10,00€

Το DIOFARM είναι ένα φυσικό φυτοβιοτικό από εκχυλίσματα βοτάνων που αντικαθιστά τα αντιβιοτικά στην διατροφή των ζώων χωρίς παρενέργειες, σταθεροποιεί την χλωρίδα του εντέρου, βελτιώνει την γεύση και την πέψη των τροφών, ελαττώνει την νοσηρότητα, αυξάνει την άμυνα και την γονιμότητα των ζώων. Το DIOFARM έχει αντιμικροβιακή αντιική, αντιμυκητισιακή,..

Esb3 30%

8,50€

Το Esb3 είναι αντιβιοτικό ευρέως φάσματος που προορίζεται για τη θεραπεία της κοκκιδίωσης και ορισμένων βακτηριακών ασθενειών σε πουλερικά. Οδηγίες χρήσης του ESB3 30% Το ESB3 σε σκόνη περιέχει 30g Σουλφακλοζίνη (= Σουλφαχλωροπυριδαζίνη) μονοϋδρικού νατρίου ανά 100g. Η σκόνη διαλύεται εύκολα στο νερό. Είναι ένα αντιβιοτικό..

2-3 Days

GALLIMYCIN 5% 100gr

4,00€

Πρόληψη και θεραπεία των αναπνευστικών λοιμώξεων που οφείλονται σε βακτήρια ευαίσθητα στην ερυθρομυκίνη...

Oxytetracycline 6% premix

3,00€

OXYTETRACYCLINE HCL 6% Φαρμακούχο πρόμιγμαΟξυτετρακυκλίνηΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΚάθε 100 γραμμάρια του προϊόντος περιέχουν:Yδροχλωρική οξυτετρακυκλίνη ……………………………………………6g ΕΝΔΕΙΞΕΙΣΕνδείκνυται σε λοιμώξεις που οφείλονται σε Gram(+) και Gram(-) βακτήρια,  ευαίσθητα στην οξυτετρακυκλίνη. Επίσης σε Mycoplasma spp., Borelia spp., Chlamyd..

SEBACIL 250ml ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

38,00€

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΣΑΣΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ενδείκνυται για την καταπολέμηση της σαρκοπτικής ψώρας, των φθειρών, των μυγών, των κροτώνων και των άλλων εξωπαρασίτων των προβάτων και των σκύλων. Μερικά από τα κυριότερα ακάρεα, κρότωνες και δίπτερα που είναι ευαίσ..

sulfazoo 50gm

9,00€

..

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)