ΦΑΡΜΑΚΑ

Grid View:

FRONTLINE SPRAY 100ml

15,00€

Ποσότητα: 100 mlΣκύλοι-Γάτες ΨΥΛΛΟΙ-ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ-ΨΕΙΡΕΣΤο FrontLine είναι ένα εντελώς νέο φάρμακο για την καταπολέμηση των εξωπαρασίτων στο σκύλο και τη γάτα. Ανήκει σε μια κατηγορία και χαρακτηρίζεται από τη μακροχρόνια αποτελεσματικότητα καθώς και τη μεγάλη σφάλεια στη χρήση. Είναι ακίνδυνο και συνιστάται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Πριν το..

FRONTLINE SPRAY 250ML ΣΚΥΛΟΙ ΓΑΤΕΣ ΨΥΛΛΟΙ -ΚΡΟΤΩΝΕΣ-ΨΕΙΡΕΣ

25,00€

Πλεονεκτήματα του προϊόντος στη καταπολέμηση των τσιμπουριών:-Εμποδίζει την εισβολή των τσιμπουριών για τουλάχιστον ένα μήνα-Εξαλείφει το 90% των τσιμπουριών  εντός 48 ωρών, Δηλαδή. πριν από την περίοδο όταν υπάρχει το μεγαλύτερο κίνδυνο της μόλυνσης με θανάσιμα βακτήρια-Είναι ανθεκτικό στο νερό...

MILBEMAX 2,5MG ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΙΚΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ & ΚΟΥΤΑΒΙΑ 1 ΔΙΣΚΙO

2,50€

Δισκία για μικρόσωμους σκύλους και κουτάβια.Το MILBEMAX ενδείκνυται στους σκύλους για τη θεραπεία των μικτών μολύνσεων από ενήλικα κεστώδη και νηματώδη. Κεστώδη: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides sppNηματώδη: Ancylostoma caninum, Toxocara canis, Toxascaris leonina, Trichuris vulpis, Thelazia callipaeda. Για το C..

MILBEMAX μασώμενα δισκία για μικρόσωμους σκύλους και κουτάβια. 5 – 25 kg.

6,00€

Αντιπαρασιτικά χάπια για σκύλους άνω των 5kg για μολύνσεις από νηματώδη και κεστώδη και για την πρόληψη της διροφιλαρίωσης.(milbemycin 12,5mg, praziquantel 125mg) Δισκία για μικρόσωμους σκύλους και κουτάβια.Το MILBEMAX ενδείκνυται στους σκύλους για τη θεραπεία των μικτών μολύνσεων από ενήλικα κεστώδη και νηματώδη. Κεστώδη: Dipylidiu..

SEBACIL 250ml ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

38,00€

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΣΑΣΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ενδείκνυται για την καταπολέμηση της σαρκοπτικής ψώρας, των φθειρών, των μυγών, των κροτώνων και των άλλων εξωπαρασίτων των προβάτων και των σκύλων. Μερικά από τα κυριότερα ακάρεα, κρότωνες και δίπτερα που είναι ευαίσ..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)