ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Grid View:

Duvo παιχνίδι TPR μπάλα αγκαθωτή 12cm

5,50€

παιχνίδι TPR μπάλα αγκαθωτή 12cm..

DUVO Rubber snackball 11,5cm

13,00€

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπάλα περιέχει μια λιχουδιά επιβράβευσης. Ο σκύλος καλείται να παίξει μαζί του και να διεκδικήσει τη λιχουδιά που βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι κυλώντας το. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζεται η εξάσκηση με τη διασκέδαση.Υψηλής αντοχής υλικό κατασκευής.Προειδοποίηση: Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να παίξει με κατεστραμμέν..

DUVO Rubber snackball 7,5cm

6,00€

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπάλα περιέχει μια λιχουδιά επιβράβευσης. Ο σκύλος καλείται να παίξει μαζί του και να διεκδικήσει τη λιχουδιά που βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι κυλώντας το. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζεται η εξάσκηση με τη διασκέδαση.Υψηλής αντοχής υλικό κατασκευής.Προειδοποίηση: Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να παίξει με κατεστραμμέν..

DUVO Rugby Μασώμενο παιχνίδι σκύλου

4,80€

Μασώμενο παιχνίδι σκύλουΚαθαρίζει τα δόντια απο υπολείμματα τροφών και γυμνάζει τα ούλα.Προειδοποίηση: Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να παίξει με κατεστραμμένα ή σπασμένα παιχνίδια. Για διαδραστικό παιχνίδι σκύλου & για να μοιράζεστε την ίδια απόλαυσηΤο να μοιραζόμαστε χρόνο για παιχνίδι με τον σκύλο μας συμβάλει θετικά στον μεταξ..

DUVO λαστιχένιο κόκκαλο 20cm

6,00€

Παιχνίδι σκύλου από καουτσούκΑνθεκτικό ακόμα και στο πιο σκληρό παιχνίδιΙδανικό για παιχνίδι ανάκτησης και εκγύμνασηςΔεν τραυματίζει τα δόντια και τα ούλα του σκύλου     Προειδοποίηση: Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να παίξει με κατεστραμμένα ή σπασμένα παιχνίδια...

Duvo Παιχνίδι TPR μπάλα αγκαθωτή 12cm

7,00€

Duvo Παιχνίδι TPR μπάλα αγκαθωτήΠαιχνίδι σκύλου από υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)Μαλακό και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικό, ακόμα και για το πιο σκληρό παιχνίδιΕπιπλέει στο νερόΔεν τραυματίζει τα δόντια και τα ούλα Προσοχή:Μην αφήσετε το ζώο να παίξει με οποιοδήποτε τύπο παιχνιδιού χωρίς τη συνοδεία ενηλίκου. Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σ..

Duvo Παιχνίδι πάνινο Μπάλα Rugby 21x9cm

6,50€

Duvo Παιχνίδι πάνινο Μπάλα RugbyΠαιχνίδι σκύλου από ανθεκτικό ύφασμα καμβάΙδανικό για την απασχόληση του σκύλου σας, συνδιάζοντας εκπαίδευση και εκγύμνασηΔεν τραυματίζει τα δόντια και τα ούλαΔιαστάσεις: 21 x 9 cmΠροσοχή:Μην αφήσετε το ζώο να παίξει με οποιοδήποτε τύπο παιχνιδιού χωρίς τη συνοδεία ενηλίκου. Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας&nbs..

DUVO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΥΛΟΥ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ΒΑΡΑΚΙ ΑΓΚΑΘΩΤΟ 12ΕΚ.

6,50€

Μασώμενο παιχνίδι σκύλουΚαθαρίζει τα δόντια απο υπολείμματα τροφών και γυμνάζει τα ούλα.Προειδοποίηση: Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να παίξει με κατεστραμμένα ή σπασμένα παιχνίδια. Για διαδραστικό παιχνίδι σκύλου & για να μοιράζεστε την ίδια απόλαυσηΠαιχνίδι σκύλου τύπου kongΤο να μοιραζόμαστε χρόνο για παιχνίδι με τον σκύλο μας ..

DUVO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΥΛΟΥ ΜΠΑΛΑ ΑΓΚΑΘΩΤΗ 8 ΕΚ.

3,50€

Παιχνίδι σκύλου από υλικό TPR (Thermoplastic Rubber). Μαλακό και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικό, ακόμα και για το πιο σκληρό παιχνίδι. Επιπλέει στο νερό. Δεν τραυματίζει τα δόντια και τα ούλα. Διάσταση 8 εκατοστά...

DUVO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΥΛΟΥ ΣΧΟΙΝΙ ΜΕ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ 2 ΜΠΑΛΕΣ TENNIS

5,00€

Ανθεκτικό παιχνίδι για σκύλους από σχοινί για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού. Κατάλληλο για την εκπαίδευση, ενδυνάμωση και γερά δόντια. Μέγεθος 43 εκατοστά...

DUVO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΥΛΟΥ ΣΧΟΙΝΙ ΜΠΑΛΑ ΠΛΕΧΤΗ & ΘΗΛΙΑ 35ΕΚ.

2,50€

Ανθεκτικό παιχνίδι για σκύλους από σχοινί για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού. Κατάλληλο για την εκπαίδευση, ενδυνάμωση και γερά δόντια. Μέγεθος 35 εκατοστά...

DUVO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΥΛΟΥ ΣΧΟΙΝΙ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑ TENNIS & ΘΗΛΙΑ

7,00€

Ανθεκτικό παιχνίδι για σκύλους από σχοινί και Μπάλα Tennis & Θηλιά. Κατάλληλο για την εκπαίδευση & ενδυνάμωση και για γερά δόντια. Μέγεθος 53 εκατοστά...

Duvo Παιχνίδι Σχοινί 2 κόμπων, 20cm

1,20€

Duvo Παιχνίδι Σχοινί 2 κόμπων, 20cmΑνθεκτικό παιχνίδι από σχοινί για σκύλους, ιδανικό ακόμα και για πιο σκληρό παιχνίδιΚατάλληλο για την εκπαίδευση, ενδυνάμωση και για γερά δόντιαΌπως με κάθε προϊόν, θα πρέπει να επιβλέπετε το κατοικίδιο ζώο σας, ενώ αυτό ασχολείται με αυτό το παιχνίδι.Παρακαλώ ελέγξτε το προϊόν τακτικά για τυχόν ζημιές και αντικατ..

Duvo Παιχνίδι Σχοινί μπάλα λαστιχένια με θηλιά, 60cm

5,50€

Duvo Παιχνίδι Σχοινί μπάλα λαστιχένια με θηλιάΑνθεκτικό παιχνίδι από σχοινί για σκύλους, ιδανικό ακόμα και για πιο σκληρό παιχνίδιΚατάλληλο για την εκπαίδευση, ενδυνάμωση και για γερά δόντιαΌπως με κάθε προϊόν, θα πρέπει να επιβλέπετε το κατοικίδιο ζώο σας, ενώ αυτό ασχολείται με αυτό το παιχνίδι.Παρακαλώ ελέγξτε το προϊόν τακτικά για τυχόν ζημιές ..

SUPA'BITTING ROLL ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΟΥΤΑ 44CM

5,00€

Εκπαιδευτικό παιχνίδι σκύλων απο Γιούτα.Μήκος: 44cm 1 χειρολαβή..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 40 (3 Σελ.)