ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Grid View:

Άμμος Γάτας City Cat Λεβάντας 5kg

3,50€

Άμμος Γάτας City Cat Λεβάντας 5kg...

Αποσμητικό άμμου γάτας & στρωμνής τρωκτικών 750gr

8,00€

Αποσμητικό άμμου γάτας & στρωμνής τρωκτικών 750gr...

Αποσμητικό άμμου γάτας με άρωμα βανίλια 400 gr

6,00€

Κατάλληλο για  χρήση και στην άμμο των ωδικών πουλιών. Τα λυοφιλλοποιημένα ενεργά ένζυμα που περιέχει διαλύουν τις δυσάρεστες οσμές και αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας. Σκορπίστε το επάνω στην άμμο και ανακατέψτε. Χρησιμοποιήστε το σε κάθε αλλαγή της άμμου.Κλείστε καλά την συσκευασία μετά τη χρήση...

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΜΕ ΦΛΟΤΕΡ -28x27x12cm

28,00€

Δυνατότητα παροχής νερού από δεξιά ή αριστερά. Λειτουργεί με παροχή νερού από το δίκτυο ή από δεξαμενή. Το φλοτέρ αντέχει πίεση 5 atm,σε μεγαλύτερη πίεση τοποθετείστε μειωτήρα πίεσης. Με ρύθμιση της στάθμης του νερού. Συνεχής παρακαταθήκη ανταλλακτικών. και μεταλικη μουφα συνδεσης.Διαστάσεις: 28 x 27 x 12 cm. Πάχος 5 mm...

Αυτόματη-ανοξείδωτη ταΐστρα 10kg

23,00€

Αυτόματη-ανοξείδωτη ταΐστρα 10kg  για σκύλους και γάτες. Καθαρίζεται εύκολα και δε σκουριάζει.Καπάκι για εύκολη τοποθέτηση της τροφής.Tαίστρα αυτόματη μεταλλική σκύλου 10kgr για ξηρή τροφήTαίστρα αυτόματη μεταλλική σκύλου 10kgr για ξηρή τροφή σκύλου, ιδανική για τις διακοπές σας. Το μέγεθος της συγκεκριμένης ταΐστρας ενδείκνυται για μεγαλ..

Αυτόματη-γαλβανιζε ταΐστρα 7kg

18,00€

Αυτόματη-γσλβανιζε ταΐστρα 7kg  για σκύλους και γάτες. Καθαρίζεται εύκολα και δε σκουριάζει.Καπάκι για εύκολη τοποθέτηση της τροφής.Tαίστρα αυτόματη μεταλλική σκύλου 7kgr για ξηρή τροφήTαίστρα αυτόματη μεταλλική σκύλου 7kgr για ξηρή τροφή σκύλου, ιδανική για τις διακοπές σας. Χαρακτηριστικά της ταΐστρας σκύλου 7Kg:Διαστάσεις: 49cm×25..

Δοχείο Αποθήκευσης Speedy 8L

9,00€

Δοχείο για ξηρά τροφή. Προστατεύει τις τροφές των κατοικιδίων σας διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά αυτών και την τροφή φρέσκια και απολαυστική!..

Δοχείο αποθήκευσης τροφης 8kg

15,00€

Δοχείο αποθήκευσης τροφης 8kg Δοχείο για ξηρά τροφή. Προστατεύει τις τροφές των κατοικιδίων σας διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά αυτών και την τροφή φρέσκια και απολαυστική!Σε χρώματα Γρί, Μπλέ, Λαχανί..

Δοχείο τροφών Cibo 15l

18,00€

Δοχείο για ξηρά τροφή. Προστατεύει τις τροφές των κατοικιδίων σας διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά αυτών και την τροφή φρέσκια και απολαυστική! Χωρητικότητα:  15l..

Δοχείο τροφών Cibo 25l

25,00€

Δοχείο για ξηρά τροφή. Προστατεύει τις τροφές των κατοικιδίων σας διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά αυτών και την τροφή φρέσκια και απολαυστική! Χωρητικότητα: 25l..

Δοχείο τροφών Cibo 40L

30,00€

Δοχείο για ξηρά τροφή. Προστατεύει τις τροφές των κατοικιδίων σας διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά αυτών και την τροφή φρέσκια και απολαυστική!Χωρητικότητα:  40L..

ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΖΩΩΝ ΜΕ ΦΛΟΤΕΡ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ 3,5L

50,00€

Ποτίστρα ζώων με φλοτέρ ανοξείδωτη χωρητικότητας 3,5 λίτραΔιαστάσεις 27*25*1,5Με τάπα για εύκολο άδειασμα του νερού..

Ψαλιδάκι Νυχιών σκύλου και γάτας

4,00€

one size Ψαλιδάκι κοπής νυχιών με ειδική υποδοχή για να μην κόβετε παραπάνω από όσο πρέπει. Ασφαλές και εύχρηστο!..

Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)