ΥΓΙΕΙΝΗ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Grid View:

Woody Pellet 5kg

5,00€

 Woody Pellet 5kgΥπόστρωμα Πέλετ για γάτα. Το pellet είναι 100% φυσικό προϊόν. Προέρχεται από κατάλοιπα υλοτομίας, ξυλείας, επεξεργασίας ξύλου, αλλά σήμερα υπάρχει και καλλιέργεια των λεγόμενων ενεργειακών φυτών. Είναι πλήρως ανακυκλώσιμο προϊόν και χρησιμοποιείται ως λίπασμα στους κήπους. Δεν περιέχει ίχνος χημικών, ενώ η επεξε..

Chipsi Extra XXL 10 Liter

6,50€

Chipsi Extra XXL 10 Liter..

NOBBY MINERAL STONES ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ 3τεμ

2,50€

Ελαφρόπετρα με γεύσεις φρούτων για τρωκτικά, συντηρεί τα νύχια και τα δόντια υγιή και κοφτερά, συσκευασία 3 τεμαχίων x 30gr..

Tierwohl Super Υπόστρωμα 24kg

26,00€

Για ευαίσθητα κατοικίδια ή ευάλωτα σε αλλεργίες. Φυτικές ίνες ξύλου που δεσμεύουν τις οσμές,κατάλληλο για επαγγελματική χρήση & ερευνητικά κέντρα.Τα οικολογικά προϊόντα φροντίδας κατοικίδιων ζώων TIERWOHL, της JRS, από φυσικό ξύλο είναι 100% αποστειρωμένα. Μετά την διαδικασία αφαίρεσης της σκόνης το προϊόν στεγνώνει σε ειδικούς φούρ..

WOODY CAT PELLET 15KG

12,00€

Υπόστρωμα pellet για γάτα και μικρά ζώα. Το pellet είναι 100% φυσικό προϊόν. Προέρχεται από κατάλοιπα υλοτομίας, ξυλείας, επεξεργασίας ξύλου, αλλά σήμερα υπάρχει και καλλιέργεια των λεγόμενων ενεργειακών φυτών. Είναι πλήρως ανακυκλώσιμο προϊόν και χρησιμοποιείται ως λίπασμα στους κήπους. Δεν περιέχει ίχνος χημικών, ενώ η επεξεργασία του γί..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)