ΨΑΡΙΑ

Grid View:

King British Goldfish Flake Food

3,50€

 King British Goldfish Flake FoodBritish Goldfish Flake είναι ένα πλήρες φαγητό νιφάδων, κατάλληλο για χρυσόψαρο και όλα τα ψάρια coldwater.Είναι απαλλαγμένο από τεχνητά χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά και έχει ειδικά διαμορφωθεί με πρωτεΐνη 42% για τον μεταβολισμό των ψαριών κρύου νερού. Το νιφάδες ψαριών περιέχει φυσικούς ενισχυτές χρ..

BOYU AC-300

5,50€

Ενεργός άνθρακας που μειώνει τα επίπεδα αμμωνίας του νερού.Boyu AC-300 ενεργοποιημένη τσάντα άνθρακα 300g. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι ένα απαραίτητο φίλτρο για κάθε ενυδρείο. Μπορεί να εξαλείψει αποτελεσματικά τις οσμές, καθαρίζει και μαλακώνει το νερό μέσω της διαδικασίας προσρόφησης (όχι απορρόφησης). Η προσρόφηση σημαίνει να "καταλαμβάνει..

BOYU AC-500

6,50€

Ενεργός άνθρακας που μειώνει τα επίπεδα αμμωνίας του νερού.Χαρακτηριστικό: ● Κατάλληλο για δεξαμενή ψαριών με γλυκό νερό και θαλασσινό νερό. ● Έχει ισχυρή φυσική προσρόφηση για να επιτύχει το αποτέλεσμα αφαίρεσης. ● Λειτουργεί γρηγορότερα, καλύτερα και περισσότερο από τα υπόλοιπα. ● Εξαλείφει τις άσχημες οσμές, το άσχημο αποχρωματισμό και τις..

BOYU CR-300

5,50€

Ενεργός άνθρακας που μειώνει τα επίπεδα αμμωνίας του νερού.● Κατάλληλο για δεξαμενή ψαριών με γλυκό νερό και θαλασσινό νερό. ● Να ασκήσει πλήρως τη βιολογική ικανότητα διήθησης του πορώδους δακτυλίου φίλτρου. ● Το προϊόν αυτό είναι μίγμα από μαλακό ενεργό άνθρακα και κεραμικό. ● Χημικά σταθερό, πλήρως ευθυγραμμισμένο με τους αρχικούς μικροοργανι..

BOYU CR-500

6,50€

Ενεργός άνθρακας που μειώνει τα επίπεδα αμμωνίας του νερού.● Κατάλληλο για δεξαμενή ψαριών με γλυκό νερό και θαλασσινό νερό. ● Να ασκήσει πλήρως τη βιολογική ικανότητα διήθησης του πορώδους δακτυλίου φίλτρου. ● Το προϊόν αυτό είναι μίγμα από μαλακό ενεργό άνθρακα και κεραμικό. ● Χημικά σταθερό, πλήρως ευθυγραμμισμένο με τους αρχικούς μικροοργανι..

King British Algae Wafers (100g)

4,00€

King British Algae Wafers (100g) Για όλους τους τύπους γατόψαρο, Plecostomus και άλλους φαγητού φύκια     Για το γατόψαρο, το Plecostomus και άλλοι τρώγοντες των φυκών     Υψηλή σε σπιρουλίνα και άλγη     Με τη βιταμίνη C     Υψηλή πρωτεΐνη βύθιση φόρμουλα  &n..

King British Bloodworm Treats 110ml

6,00€

Τροφή για ψάρια ενυδρείου και για χελώνες υψηλής θρεπτικής αξίας...

Pre-Order

KING BRITISH Catfish pellets 110ml

5,50€

Τροφή για γατόψαρα ανώτερης ποιότητας KING BRITISH Catfish pellets 110ml...

King British Cichlid Flake Fish Food 28g

5,50€

King British Cichlid Flake Fish Food 28gBritish Cichlid Flake είναι μια πλήρης και ισορροπημένη διατροφή για όλες τις κιχλίδες, χωρίς τεχνητά χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά. Ιδιαίτερα δημοφιλής για τις μικρότερες κιχλίδες καθώς η νιφάδα καταναλώνεται εύκολα...

Pre-Order

KING BRITISH Fish treats tabs για όλα τα ψάρια 75ml

4,00€

Πεπιεσμένοι δίσκοι τροφών που προσκολλάτε στο τζάμι του ενυδρείου και προσελκύει τα ψάρια να τραφούν. Ιδανικό για όλα τα ψάρια(γλυκού,θαλασσινού νερού αλλά και για τροπικά ψάρια)..

Pre-Order

KING BRITISH Goldfish floating sticks 85ml

4,50€

Το Goldfish Floating Food Sticks παρέχει ολοκληρωμένη διατροφική αξία και είναι ιδανικό για τα μεγαλύτερα ψάρια. Βοηθούν το ψάρι στην ανάπτυξη του χρώματος...

KING BRITISH Marine food 180ml

6,00€

Το KING BRITISH για ψάρια θαλασσινού νερού είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και ανώτερης διατροφικής αξίας χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες...

King British Plec Tablets (60g)

7,00€

King British Plec Tablets (60g)Ο βασιλιάς British Pleco Food Tablets είναι μια πλήρης διατροφή για το βόειο χορτοφάγο γατόψαρο. Πολύ εύπεπτος τύπος χαμηλών αποβλήτων. Συμπυκνωμένο φυτικό και φυτικό δισκίο...

KING BRITISH Tubifex 110ml

4,50€

Πρόκειται για ένα φυσικό σκουλήκι του ποταμού, που συγκομίζεται και στη συνέχεια ξηραίνεται με κατάψυξη αμέσως για να διατηρήσει τη γεύση και τη θρεπτική του αξία...

Plecostomus Tablet Fish Food 60g

6,00€

ο Plecostomus Tablet Fishfood 60gm από τον King British είναι μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή, επιστημονικά ανεπτυγμένη για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις όλων των βοτάνων που τροφοδοτούν χορτοφάγος γατόψαρο.Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και φυσικό εκχύλισμα φυκιών γι..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 115 (8 Σελ.)