Backs Σογιέλαιο με Ρίγανη 500ml

Διαθεσιμότητα: 1-5 ημερες

18,00

για πεπτικές, εντερικές διαταραχές και για ενίσχυση της αναπαραγωγής

Backs Σογιέλαιο με Ρίγανη 500ml

Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι καλά για την πέψη, διεγείρουν την έκκριση της χολής και των ενζύμων στο έντερο. Αυτό βελτιώνει την πέψη και έτσι η τροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καλύτερο τρόπο. Οι διαταραχές στο πεπτικό σύστημα ανοίγουν το δρόμο για έναν μεγάλο αριθμό επιβλαβών μικροοργανισμών και ενδοπαρασίτων. Οι πεπτικές διαταραχές μπορούν να προέλθουν ιδιαίτερα από αγχωτικές καταστάσεις, οι οποίες εκφράζονται σε περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές περιπτώσεις διάρροιας. Τέτοιες περιπτώσεις διάρροιας προκαλούνται, μεταξύ άλλων, από τα ακόλουθα επιβλαβή μικρόβια και παράσιτα:

  • Βακτήρια: Σαλμονέλλα, Ε. Coli, διάφορα στελέχη της Pasteurella και στελέχη καμπυλοβακτηριδίων, στρεπτόκοκκων και κορυνοβακτηρίων
  • Σκουλήκια: Στρόγγυλα και ταινίες
  • Μύκητες: Aspergillus, candida και ακτινομύκητες
  • Κοκκίδια: Eimeria ssp.

Συμβουλή:

Το σκεύασμα μπορεί να δοθεί για μια εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναπαραγωγή. Αφού έχουν διαχωριστεί από τους γονείς τους, τα νεαρά περιστέρια θα πρέπει να λαμβάνουν το σόγια και τα ρίγανη σε δύο συνεχείς ημέρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είναι σκόπιμο να το δώσετε σε μία ή δύο μέρες στην αρχή της εβδομάδας και επίσης κατά τη διάρκεια της περιόδου συγκράτησης σε δύο διαδοχικές ημέρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Δοσολογία:

Για είκοσι περιστέρια, αναμίξτε 5 ml στην τροφή και στεγνώστε με, για παράδειγμα, το Backs VI-SPU-MIN ή το Terra-Mineral.

Αποθηκεύστε το σε σκοτεινό και δροσερό μέρος. Ανακινήστε πριν χρησιμοποιήσετε. Αποθηκεύστε έτσι ώστε να μην είναι προσβάσιμο στα παιδιά

Βάρος 0,500000000 kg
Κατασκευαστής

Brand

Backs